Fără categorie

Suntem și pe mobil!

Suntem și pe mobil!
Suntem și pe mobil! Dacă urmăriți constant actualitatea la Parlament, veți fi mulțumiți să aflați că am lansat recent și versiunea mobilă a paginii noastre web. Știri, întâlniri, ședințe plenare și comisii…vi le punem la dispoziție acum și pe telefonul mobil. De acum înainte, dacă aveți o viață dinamică și sunteți mereu pe fugă, nu veți avea nevoie decât de un telefon mobil pentru a putea consulta conținutul paginii noastre web.

Sursa : © Parlamentul European

Dacă urmăriți constant actualitatea la Parlament, veți fi mulțumiți să aflați că am lansat recent și versiunea mobilă a paginii noastre web. Știri, întâlniri, ședințe plenare și comisii…vi le punem la dispoziție acum și pe telefonul mobil. De acum înainte, dacă aveți o viață dinamică și sunteți mereu pe fugă, nu veți avea nevoie decât de un telefon mobil pentru a putea consulta conținutul paginii noastre web.

În mediul virtual lucrurile se schimbă foarte repede. Ce este nou astăzi, mâine este deja depășit. Din ce în ce mai mulți oameni sunt conectați cu ajutorul smartphone-urilor, iar Parlamentul a trebuit astfel să facă posibilă conexiunea cu aceștia și prin intermediul acestor aparate.

Versiunea mobilă a paginii noastre web este compatibilă cu dispozitive de ultimă generație cum ar fi iPhone-uri, aparate Blackberry, Android, sau aparate care folosesc Windows 7. Cititorii noștri rămân astfel informați, oriunde se află.

La fel ca și in cazul paginii web, știrile și întreaga actualitate de la Parlament sunt disponibile în 22 de limbi. Conținutul este actualizat constant de-a lungul zilei și oricine poate accesa pe mobil noutăți despre ordinea de zi a sesiunilor plenare, activitatea comisiilor parlamentare, modul de organizare internă. Să nu uităm și de reprezentații europenilor. Fișele personale ale eurodeputaților sunt și ele disponibile folosind motorul de căutare aferent.

peste 1 miliard de smartphonue-uri se află astăzi în uz 36% dintre utilizatori verifică știrile pe telefon utilizarea internetului via 3G în 2010: 20% în Luxemburg, Marea Britanie 10%, 1% în România

Care sunt avantajele

Știrile pot fi accesate de oriunde, nu e nevoie decât de un telefon mobil. Versiunea mobilă este simplă și ușor de folosit. Știrile despre activitatea Parlamentului și despre membrii săi sunt prezentate clar și pe înțelesul tuturor.

Versiunea mobilă este o sursă constantă de informații pentru cititorii noștri, facilitându-le acestora accesul la actualitatea parlamentară.

Sunteți curioși? Vizitați versiunea mobilă a paginii noastre web accesând link-ul de mai jos!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top