Fără categorie

10 povești, un ajutor pentru ceilalți!

10 povești, un ajutor pentru ceilalți!
10 povești, un ajutor pentru ceilalți! Sunt tineri, dinamici și nerăbdători să ofere o mână de ajutor. Vorbim despre tinerii voluntari din Europa. Aceștia și-au dat întâlnire zilele acestea în fața Parlamentului pentru a-și face cunoscută activitatea, pentru a împărtăși experiențe și pentru a-i convinge și pe alții să li se alăture. Hotărâți să nu lăsăm ploaia să ne diminueze curiozitatea, am vorbit cu câțiva dintre ei.

Sursa : © Parlamentul European

Sunt tineri, dinamici și nerăbdători să ofere o mână de ajutor. Vorbim despre tinerii voluntari din Europa. Aceștia și-au dat întâlnire zilele acestea în fața Parlamentului pentru a-și face cunoscută activitatea, pentru a împărtăși experiențe și pentru a-i convinge și pe alții să li se alăture. Hotărâți să nu lăsăm ploaia să ne diminueze curiozitatea, am vorbit cu câțiva dintre ei.

În acest week-end, aproximativ 1500 de tineri voluntari ocupă esplanada din fața Parlamentului. Ei le vorbesc lumii într-un singur glas despre avantajele activității de voluntariat.

Accesați fiecare poză pentru a afla povestea fiecărui voluntar. Pentru această serie de portrete, participanții au fost rugați să evoce cea mai importantă amintire pe care o au legată de activitatea ca voluntar. Galeria completă poate fi accesată pe pagina Flickr a Parlamentului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top