Opinii

Știuca hoață, scoasă de sub gheață la Luncavița!

La finalul săptămânii trecute, comuna tulceană Luncavița a fost gazda unui concurs ce tinde să devină o tradiție a pescarilor, „Știuca fie cât de hoață, noi o scoatem de sub gheață”. Ajunsă la cea de-a treia ediție, competiția a fost încununată de succes dacă luăm în considerare faptul că la start s-au aliniat peste 70 de pescari.

Organizați în echipe de câte doi, competitorii au pescuit, au cântat, și s-au distrat „Ca la Luncavița și Rachelu”. Singurul loc unde se mai poate pescui sportiv din Comuna Luncavița, realizat prin parteneriat public și privat, din zona Rachelu, a oferit surprize foarte plăcute împătimiților pescuitului sportiv, de sub gheață fiind scoase capturi frumoase de știucă și biban. Exemplarele cele mai mari au depășit 4 kg, iar premiile au fost pe măsura acestora, constând în scule pentru pescuit.
Iată pe cei mai norocoși pescari:
Locul VI – Gigel CRISTEA și Costel NEGREA,
Locul V – Petrică MRAȚIC și Tudor ANDONE,
Locul IV – Ionel SĂRĂU și Săndel COCOȘ,
Locul III – Ion VĂDANA și Marcel RADU,
Locul II – Oprișan ENCIU și Ionel LAZĂR,
Locul I – două echipe: Ion ANDONE – Ionuț PETCU și Ștefan MUNTEANU – Ciurea ANGELIN , care au prins fiecare peste 5 kg de știucă.

S-au acordat și câteva premii speciale:
Premiul pentru singurul pescar de sex feminin – Nicoleta RADU
Premiul de consolare: George COMAN și Mihai OPRINA
Premiul „Am dat cu totul!” – Gheorghe ANTOHI
Marea captură: Ion ANDONE

În final, primarul comunei Luncavița, Ilie Ștefan a transmis mulțumiri ”tuturor participanților pentru fair-play, societăților SC CAPTAINE SERVICE 94 și SC TRANSION AGRO, pentru spațiile de pescuit pe care ni le-au pus la dispoziție, colegilor din primăria Luncavița pentru organizare și un avertisment celor care braconează aceste locuri întreținute cu foarte multă trudă, „BRACONIERILOR, SUNTEM CU OCHII PE VOI! Să ne întâlnim cu toții sănătoși la cea de-a IV-a ediție!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top