Ştiri

Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița și președinte PNL Tulcea: „Modificarea Codului Fiscal lasă Primăria fără drumuri, apă, canal!”

Liderul Filialei Județene Tulcea a Partidului Național Liberal, Ștefan Ilie, a transmis un comunicat referitor la recentele modificări aduse Codului Fiscal de către Guvernul României. Ștefan Ilie este, totodată, și primarul comunei tulcene Luncavița.

Iată declarația acestuia:

„În urma întâlnirii și consultărilor pe care le-am avut în ultimele zile, primarii PNL din județul Tulcea își exprimă protestul față de reducerea drastică a bugetelor locale în urma măsurii guvernului de modificare a Codului fiscal.
Practic, prin aceste noi reglementări, Guvernul mărește salariile cu doi lei și le taie oamenilor finanțarea pentru asfaltarea străzii din fața casei, sau a blocului, pentru plata luminii de pe ulițe și bulevarde, sau a apei și canalului din satul, sau orașul în care aceștia locuiesc.
Acesta este încă un exemplu clasic din istoria nesfârșită de păcăleli dureroase, marca PSD.
Solicităm de urgență guvernului respectarea promisiunilor electorale, care prevedeau că impozitul pe venit să rămână 100% la bugetele locale și să vină cu o formula de compensare suplimentară, care să acopere deficitul de venituri creat bugetelor locale!”

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top