Opinii

Sprijin pentru tinerii căsătoriţi şi pentru persoanele defavorizate la Chirnogeni

În ultima şedinţă a Consiliului Local din comuna Chirnogeni au fost aprobate două hotărâri care au scopul de a ajuta pensionarii de peste 60 de ani, persoanele cu handicap sever şi tinerii aflaţi la prima căsătorie.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Primarul Gheorghe Manta a aprobat acest proiect de hotărâre în urma căruia 500 de locuitori din comună, pensionari şi persoane cu handicap sever, nu vor mai fi nevoiţi să plătească taxa de pază în valoare de 30 de lei, instituită pe familie. Cealaltă hotărâre de Consiliu Local Chirnogeni se referă la acordarea unui sprijin din partea Primăriei pentru tinerii care se căsătoresc pentru prima dată şi constă în produse electrocasnice. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top