Actualitate

Sportivii din Medgidia, rezultate bune la ciclism

Sportivii de la CS Medgidia au înregistrat rezultate deosebite la ciclism în ultima perioadă. Gelu Codreanu a reușit să termine în primii zece “Campionatul Național de Șosea și Paraciclism”, desfășurat la Agnița, în județul Sibiu.

„Gelu a participat la proba de contratimp, dar și la cea de fond. O căzătură în ultimii 2 kilometri l-a costat enorm pe sportivul nostru și n-a mai reușit să prindă podiumul. Felicitări Gelu! Toate gândurile bune merg astăzi către tine!”, au transmis reprezentanții clubului.

Iulian Năstase s-a clasat pe locul 8 la etapa a II-a din cadrul Cupei Naționale de Mountain Bike Copii 2023, organizată în cadrul competiției “Movilele Blăjelului XCE & XCO”.

”A fost o cursă palpitantă pentru Iulian, cu multe obstacole și provocări, soare, ploaie și zâmbete. Felicitări”, au spus reprezentanții CS Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top