Actualitate

SOS instigă la violență la Constanța: „Să mergem peste ei la primărie!”

SOS instigă la violență la Constanța

SOS instigă la violență la Constanța. Lideri locali ai partidului Dianei Șoșoacă au agitat spiritele în cartierul social constănțean Henri Coandă. Incidentul s-a produs pe 29 februarie, exact în ziua ultimei ședințe de consiliu local.

Scopul declarat al vizitei acestor „politicieni” era de a-i instiga pe locuitori să meargă la ședință, „peste ăia din Primărie”.

În clipul postat pe pagina de Facebook a SOS România, filiala Constanța, se aude cum președintele Cristian Stancovici spune: „Ce am propus eu este să strângem oamenii de aici și să mergem peste ei la primărie”.

SOS instigă la violență la Constanța

Deci să meargă peste „ei” la primărie și să le ceară scoloteală pentru… Exact nu se înțelege pentru ce, dar nu mai contează. În orice caz, locatarii cartierului social sunt nemulțumiți că trebuie să… își plătească utilitățile!

Iar Stancovici este nemulțumit că primăria a construit un magazin în incinta cartierului, considerând că asta face parte din teoria conspiraționistă a orașelor de 15 minute.

Se pare că instigarea liderilor SOS a avut succes, căci la ședința de consiliu, doi susținători ai partidului au încercat să intre cu forța în sală. Când polițiștii locali s-au opus, unul dintre bărbați a devenit violent și a fost încătușat. Mai multe detalii aici.

M.R.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top