Fără categorie

[email protected] 2011

Otopeni, 4 noiembrie 2011

Peste 10 ani de colaborare, un parteriat bazat pe prietenie si incredere, multa energie si mult entuziasm au stat la baza unui eveniment deosebit: [email protected] 2011.
Evenimentul a avut loc in perioada 28-30 octombrie 2011, in Bucuresti si ar putea fi rezumat simplu:
*un eveniment multinational
*organizatori: Dacris Impex Romania si Skag Grecia
*70 de participanti din: Romania, Grecia, Cipru, Malta, Ungaria
*o lectie de viata invatata de la Ivan Patzaichin si aplicata in afaceri

Insa ar mai fi multe de spus.

Am dori sa incepem prin a le multumi invitatilor nostri din strainatate. Cu totii au cel putin un lucru in comun: conduc in tarile lor afaceri de familie in domeniul articolelor de birou. Insa as mai adauga si faptul ca sunt cu totii oameni deschisi, flexibili, prietenosi si amabili. Am incercat sa invatam unii de la altii, sa impartasim modele de afaceri dincole de diferentele economice si…

Otopeni, 4 noiembrie 2011

Peste 10 ani de colaborare, un parteriat bazat pe prietenie si incredere, multa energie si mult entuziasm au stat la baza unui eveniment deosebit: [email protected] 2011.
Evenimentul a avut loc in perioada 28-30 octombrie 2011, in Bucuresti si ar putea fi rezumat simplu:
*un eveniment multinational
*organizatori: Dacris Impex Romania si Skag Grecia
*70 de participanti din: Romania, Grecia, Cipru, Malta, Ungaria
*o lectie de viata invatata de la Ivan Patzaichin si aplicata in afaceri

Insa ar mai fi multe de spus.

Am dori sa incepem prin a le multumi invitatilor nostri din strainatate. Cu totii au cel putin un lucru in comun: conduc in tarile lor afaceri de familie in domeniul articolelor de birou. Insa as mai adauga si faptul ca sunt cu totii oameni deschisi, flexibili, prietenosi si amabili. Am incercat sa invatam unii de la altii, sa impartasim modele de afaceri dincole de diferentele economice si organizatorice din fiecare tara. Noi, cei de la Dacris, am dorit in primul rand sa ne mandrim cu orasul nostru: Bucuresti. Am trecut cu vederea multele sale neajunsuri si speram noi ca am resusit sa aratam partile sale frumoase. Vizita de vineri de la Casa Poporului a fost impresionanta pentru musafirii nostri datorita uriasei constructii si a tonelor de materiale folosite: fie ca vorbim de materiale de constructie, de marmura sau de covoare, draperii, candelabre …
Sambata am dorit sa le aratam Bucurestiul vechi si istoria cladirilor si monumentelor. Le multumim pentru ajutor voluntarilor de la ARCEN. Entuziasmul si energia lor, ne-au facut sa uitam de frigul de afara si sa admiram cele prezentate. Spre ora pranzului soarele a fost mai darnic cu noi si am putut vizita fara graba Muzeul Satului. Oaspetii nostri au fost placut surprinsi de linistea parcului si de casele blocate in timp. Dupa plimbarea prin Bucuresti si vizita de la Muzeul Satului, se cerea o masa romaneasca pe cinste.
Spre lasarea serii a venit timpul sa ne intalnim intr-o formula extinsa. 70 de persoane
(producatori de artiocole de birou, importatori si distribuitori, agenti de vanzari si clienti) ne-am reunit la Radisson pentru a ne cunoaste mai bine.
Suntem convinsi ca invitatul nostru surpriza a impartasit o lectie de viata pe care toti cei prezenti nu o vor uita prea curand, sau, asa cum speram noi, niciodata.
Multumim domnule Ivan Patzaichin ! Daca am fi ascultat povestea titlurilor castigate de dumneavoastra stand la gura unei sobe, am fi crezut poate, ca este doar o poveste. Cu o asa o vointa de fier si cu asa scopuri bine stabilite cu totii am fi mai departe.
Nu avem cum sa nu amintim cele 4 reguli simple, numite Legile lui Ivan, care stau la baza performantei in sport sau … de ce nu… in afaceri.
1. Exploreaza, diferentiaza-te!
2. Fii puternic, rezista!
3. Nu te lasa dus de val!
4. Bazeaza-te pe echipa ta!

Cu peste 55 de experienta in domeniu, Compania Skag este lider in productia articolelor de birou din Grecia. Produsele sale (bibliorafturi, suporti de birou, dosare caiete) sunt distribuite in peste 35 de tari din intreaga lume. Skag este o afacere de familie, dar prin realizarile sale si rezistenta in piata a devenit un exemplu de business demn de urmat.

Grupul de firme Dacris (www.dacris.net) este prezent pe piata romaneasca din 1994 si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator pe piata din Romania a produselor Skag.

Valentina Preotu
[email protected]
http://www.dacris.net

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top