Politic

Șișcu: Pasajul de la Drajna va fi inaugurat în luna mai

Deputatul tulcean George Șișcu salută cu entuziasm anunțul secretarului de Stat Irinel Ionel Scriosteanu privind deschiderea pasajului de la Drajna în luna mai, înainte de termenul prevăzut. Acest pasaj este important pentru locuitorii din Tulcea, care sunt afectați de timpii de așteptare lungi la trecerea la nivel cu calea ferată București-Constanța, întrucât acesta prelungește considerabil durata totală a deplasării pe traseul Tulcea-Hârșova-Slobozia-Drajna-A2-București.
Deputatul George Șicu afirmă că această realizare va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii din Tulcea, în special pentru cei care călătoresc frecvent pe acest traseu. Noul pasaj va reduce semnificativ timpul de așteptare și va îmbunătăți considerabil traficul rutier.

„Apreciez anunțul făcut de secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, privind darea în folosință, în luna mai, înaintea termenului din contract, a pasajului de la Drajna. Pentru tulceni este o veste extraordinară, având în vedere că timpii de așteptare la bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată București-Constanța sunt foarte mari și prelungesc mult durata totală a deplasării pe traseul Tulcea-Hârșova-Slobozia-Drajna-A2-București.
Supratraversarea este construită pe DN21, cu o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe 305 m. Pasajul va traversa, totodată, și DN 3A Lehliu – Fetești, drum național paralel cu CF 800.
Deja a început și asfaltarea drumului de legătură de la pasaj spre Autostrada A2!
Așadar, începând din luna mai, scăpăm de cozile uriașe și timpul mare de așteptare din localitatea Drajna”, declară George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top