Politic

Șișcu: Ne putem fructifica mai mult potențialul nostru agricol!

”Producătorii agricoli sunt interesaţi să ajungă cât mai repede la consumatori, fie prin supermarketuri, fie direct către clienţii care preferă produsele locale.
Cooperativele par să fie soluţia optimă mai ales când vorbim de livrarea unor cantităţi mari, dar pentru asta este necesară asocierea fermierilor. Mai mulţi producători de roşii din zona Galaţiului au înţeles acest lucru, iar zilnic ei trimit spre Ucraina 20 de tiruri cu legume.
Avem produse de o calitate excelentă, dar din păcate o bună parte din marfă se aruncă pentru că nu există piaţă de desfacere. În condiţiile în care seceta face ravagii la nivel european, iar războiul din Ucraina se prelungeşte, orice kilogram de roşii, castraveţi sau ardei care se iroseşte e o pierdere imensă.
Suntem o ţară cu un potenţial agricol imens, ne trebuie mai multă hotărâre, dar şi măsuri eficiente de sprijin din partea statului”, a transmis deputatul George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top