Politic

Deputatul George Șișcu le urează elevilor succes la examene

„Luna iunie este plină de emoţii pentru elevii care susţin Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul. Începând de astăzi, cei care au terminat clasa a XII-a încep probele de evaluare a competenţelor, iar prima probă scrisă, cea la limba română, este programată pe 20 iunie.
Pe ultima sută de metri cu pregătirile se află şi elevii de clasa a VIII-a. Ei au încheiat deja cursurile şi vor avea examenele scrise la română şi matematică pe 14 şi 16 iunie.
Au fost ani dificili pentru toţi aceşti copii, cu o pandemie sâcâitoare, care le-a pus răbdarea la încercare şi i-a obligat să se adapteze permanent.
Pentru fiecare tânăr care are de susţinut examene urmează zile importante, încărcate de emoţie. Le doresc tuturor să rămână stăpâni pe situaţie, să fie concentraţi şi încrezători că vor reuşi. Succes!”, a transmis deputatul tulcean.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top