Politic

Deputatul liberal George Șișcu salută alegerea lui Siegfried Mureşan ca vicepreședinte PPE

George Șișcu a participat la congresul Partidului Popular European de la Rotterdam, unde europarlamentarul român Siegfried Mureşan a fost ales în funcția de vicepreședinte.
„Colegul nostru liberal Siegfried Mureşan a fost ales vicepreşedinte al Partidului Popular European la congresul de la Rotterdam, urmând să continue lucrurile bune pe care le-a început deja în mandatul anterior. Am apreciat discursul lui Siegfried la acest congres, el fiind aplaudat îndelung de cei prezenţi în sală. Cu toţii l-am susţinut, iar eu l-am votat cu toată convingerea. Îi urez succes lui Siegfried!
Premierul Nicolae Ciucă, totodată preşedinte al PNL, a fost extrem de activ la congresul PPE, având întâlniri la Rotterdam cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula vor der Leyen, cu şefa Parlamentului European, Roberta Metsola, dar şi cu alţi lideri ai unor partide populare din Europa.
A fost un congres reuşit, noul lider PPE, Manfred Weber, ales cu o zi în urmă, având misiunea să menţină PPE drept cea mai importantă forţă politică europeană”, a transmis deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top