Politic

Șișcu, candidat pentru Consiliul Județean Tulcea: Caracterul nostru este destinul nostru

Deputatul George Șișcu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea. Șișcu a subliniat importanța caracterului, a vorbit despre dezamăgirile pe care oamenii politici le-au provocat în trecut și a promis să recâștige încrederea cetățenilor.

„Candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea animat de cele mai bune și sincere intenții. Știu de la mulți dintre dumneavoastră și înțeleg că oamenii politici au dezamăgit uneori. Știu că nu întotdeauna mandatele primite au decurs conform promisiunilor care au fost făcute. Și mă refer, în primul rând, la cei care sunt permanent în mijlocul cetățenilor – administrațiile locale și județene.

Sunt conștient că încrederea dumneavoastră, atât de încercată, este un dar neprețuit și trebuie recâștigată. Și nu doar recâștigată, ci și păstrată. Voi face tot ce este posibil să reușesc.

Vă invit ca pe 9 iunie să ne recâștigăm cu toții încrederea.

Acesta este mesajul cu care vă solicit votul. Aceasta este sarcina mea de om mai întâi, și mai apoi de om politic și viitor conducător al județului Tulcea.

Sunt lucruri pe care nu le-am făcut până acum și nici nu le voi face vreodată. Lucruri care nu sunt bune, care v-au dezamăgit și v-au îndepărtat de conducătorii actuali. Va promit că voi intra în fiecare dimineață la birou ca să rezolv problemele județului și ale fiecărui cetățean care va apela la Consiliul Județean. Și nu voi pleca până nu voi ști că ziua aceea nu a fost pierdută în zadar. Pentru că un președinte de Consiliu Județean este acolo pentru oameni, și nu ca să „aprindă lumina județului dimineața și să o stingă seara”. Vă promit că voi reda semnificația reală expresiei ….prezent la datorie”, a declarat deputatul.

Șișcu a subliniat importanța onorării funcției publice, afirmând că acest lucru înseamnă să onorezi toți cetățenii, nu doar pe cei care te-au votat. Deputatul a subliniat importanța respectului și a tratamentului nediscriminatoriu față de toate etniile care populează județul Tulcea. El a promis să servească toți cetățenii județului, indiferent de etnie.

„Candidez luând asupra mea toată răspunderea acestei funcții și sunt hotărât să o onorez. Onorând o funcție publică, onorezi toți cetățenii. Și, repet, toți cetățenii, nu doar alegătorii care mă vor vota.

A onora o funcție publică înseamnă, pentru mine, a nu petrece doar două ore la birou și restul pentru afacerile proprii sau pentru jocuri politice care nu au nicio treabă cu agenda cetățeanului. După cum se știe, eu nu sunt acționar la nicio firmă, nu am business, nu primesc contracte plătite din bani publici, nu conduc rețele mai mult sau mai puțin vizibile. Nu ar fi corect.

„Prezența oamenilor mă umple de energie”

A onora o funcție publică înseamnă, pentru mine, să ascult atent fiecare om care mi se adresează cu o problemă, chiar dacă o face mai vehement. Poate că are dreptate să fie supărat. În niciun caz n-o să-l reped, n-o să-l ameninț sau o să-l evit. Sunt un om curajos, dar și empatic. Prezența oamenilor mă umple de energie. Nimic nu este mai motivant în viață ca momentul în care cineva îți spune, sincer, mulțumesc. Abia atunci înseamnă că ți-ai făcut datoria!

A onora o funcție publică înseamnă, pentru mine, o relație corectă cu mass-media. Fie ea locală sau națională. Presa poate fi amicală sau nu, are regulile ei și, desigur, importanța ei. Voi trata egal și principial fiecare publicație de presă și voi milita ca acestea să informeze cât mai corect cetățenii. Nu cred și nu încurajez folosirea presei ca mijloc de presiune. Și nu cred și nu încurajez refuzul de a răspunde întrebărilor presei. Fie că e plăcut sau nu. Cetățenii au nevoie să fie informați, administrația și presa trebuie să livreze. Fără excepții.

A onora o funcție publică înseamnă, pentru mine, respect și tratament nediscriminatoriu cu etniile care populează atât de divers județul nostru. Ucraineni, greci, turci, tătari, romi, bulgari, evrei, armeni, ruși lipoveni, toți sunt cetățeni cu drepturi egale. De altfel, am relații foarte bune cu membrii tuturor minorităților naționale. Fără excepție, sunt oameni de ispravă, oameni calzi, cum nu găsești oriunde. Va fi o onoare să servesc, din calitatea de președinte al Consiliului Județean, cetățenii județului.

Iar a onora o funcție publică înseamnă, pentru mine, să fii, înainte de orice, om. Cei care mă cunosc știu cât de mult m-am implicat în situația refugiaților ucraineni, la începutul războiului de peste Dunăre.

Cei care mă cunosc știu cât de mult m-am implicat în rezolvarea unor probleme ale comunităților locale, indiferent de culoarea politică a primarilor. M-am implicat de multe ori în probleme strict personale pe care le-am putut rezolva. Fie ca deputat, fie nu.

𝐂𝐀𝐑𝐀𝐂𝐓𝐄𝐑𝐔𝐋 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐃𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐔𝐋 nostru.

𝐃𝐞𝐦𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐧 𝐬̦𝐢 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐬𝐚̆ 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐨𝐭𝐝𝐞𝐚𝐮𝐧𝐚.

Mă prezint în fața dumneavoastră cel care sunt.

Fără măști, fără oglinzi care deformează.

Cu sinceritate, curaj și încredere.

Haideți să avem încredere unii în alții”, a afirmat George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top