Politic

Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte de lege

Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte

Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte de lege. Într-o declarație recentă, deputatul George Șișcu a anunțat că a votat pentru avizarea pozitivă a cinci proiecte de lege în cadrul Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților. Aceste proiecte de lege includ:

Utilizarea contribuției financiare elvețiene nerambursabile

Primul proiect de lege se referă la utilizarea celei de-a doua contribuții financiare elvețiene nerambursabile acordată României prin intermediul Programului de cooperare elvețiano-român. Acesta este un pas important în consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări și în susținerea dezvoltării economice a României.

Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte. Armonizarea legislației naționale

Al doilea proiect de lege vizează armonizarea legislației naționale cu punerea în aplicare a unei Decizii a UE referitoare la stabilirea unui marcaj fiscal comun pentru motorine și kerosen. Implementarea acestei decizii a fost amânată printr-un OUG din acest an.

Plata sumelor restante către organizații internaționale

Al treilea proiect de lege se referă la plata sumelor restante provenite din cotizații anuale către organizații internaționale din domeniul transportului naval. Aceasta este o măsură necesară pentru a menține buna funcționare a acestor organizații și pentru a asigura că România își îndeplinește obligațiile internaționale.

Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte. Modificarea schemei de ajutor de stat IMM INVEST

Al patrulea proiect de lege implică modificarea și completarea unor scheme de ajutor de stat de tipul IMM INVEST. Aceasta este o inițiativă importantă care vizează sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Măsuri bugetare pentru utilizarea contribuției de solidaritate

Al cincilea proiect de lege se referă la măsuri bugetare pentru utilizarea contribuției de solidaritate, ca intervenție de urgență pentru abordarea prețurilor ridicate la energie. Aceasta este o măsură crucială în contextul creșterii prețurilor la energie la nivel global.

Despre Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci

Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților din care deputatul George Șișcu face parte, are un rol crucial în dezbaterea și avizarea proiectelor de lege cu impact bugetar și financiar . Aceasta votează asupra unei game largi de probleme, de la bugetul anual al Camerei Deputaților, la măsuri fiscale și bugetare specifice.

Citește și Legea 2 Mai: Dreptate fără suspendare (dezvaluiri.ro)

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Stadiul drumurilor expres din Dobrogea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top