Politic

Legea 2 Mai: Dreptate fără suspendare

Legea 2 Mai: Dreptate fără suspendare

Legea 2 Mai, adoptată: Dreptate fără suspendare, anunță deputatul George Șișcu, pentru traficanții de droguri de mare risc. Această inițiativă liberală, menită să împiedice traficanții de droguri să primească pedepse cu suspendare, a ajuns acum pe masa Președintelui pentru promulgare.

Șișcu consideră că nu este normal ca acei traficanți de droguri care, prin conduita lor infracțională, distrug vieți în mod direct, să poată evita pedeapsa și să se bucure ulterior de libertate, profitând de clemența pedepselor cu suspendare.

„Am votat în această săptămână pentru legea care nu mai permite traficanților de droguri de mare risc să mai primească pedepse cu suspendare. Este cunoscută, generic, sub numele de „Legea 2 mai” și este o inițiativă liberală care ajunge la promulgare pe masa Președintelui.

Legea 2 Mai: Dreptate fără suspendare. Legi făcute cu gândul la oameni

Nu mi se pare normal, așa cum nu i se pare normal nici unui român corect ca un traficant de droguri care, prin conduita sa infracțională, distruge vieți la propriu, să poată merge liber prin lume mai apoi, beneficiind de clemența pedepselor cu suspendare.

Există momente de răscruce în viața societății noastre când Parlamentul intervine ferm și legiferează pentru a corecta nedreptăți. Se întâmplă mai des decât reușește media să popularizeze, deoarece știrile pozitive despre activitatea Legislativului nu prea fac audiență. Dar legile sunt făcute cu gândul la oameni, nu la like-uri”, declară deputatul tulcean.

Citește și: Proiect pentru salvarea patrimoniului național (dezvaluiri.ro)

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Șișcu: Avizare pozitivă pentru cinci proiecte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top