Opinii

Sfârşitul lunii mai a adus locuitorilor oraşului Ovidiu două zile de sărbătoare de neuitat.

Sfârşitul primăverii i-a adus pe Anna Lesko şi Direcţia 5, în Ovidiu

Zilele oraşului au coincis cu cea de-a treia ediţie a Festivalului Cântecului Popular “Elena Roizen”, care iată, încet-încet devine tradiţia prin care ovidenii întâmpină sosirea verii.Vremea frumoasă şi voioşia au fost la ele acasă, în Ovidiu, de pe 30 mai până la miezul ultimei nopţi de primăvară din acest an. Dumitru Bocai, primarul oraşului, a avut grijă să obţină fondurile necesare organizării evenimentului fără să cheltuiască nici un ban din primărie, dat fiind faptul că situaţia economică a administraţiilor locale nu e tocmai roz. Aşadar, toate costurile implicate de petrecerea ovidenilor au fost suportate de sponsori.

Un articol de Andreea PAVEl, Sebastian Adrian TARCEA

Deschiderea festivităţii a aparţinut copiilor de la Grădiniţa “Zig Zag”, care au fost urmaţi de reprezentanţia teatrului de păpuşi.Spre seară a început festivalul concurs “Elena Roizen”, după care a urmat recitalul trupei Desu Dui Band ce a încântat publicul în deschiderea artiştilor consacraţi precum Daniela Condurache, Aurel Sava, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Ro-Mania şi Hara.Pe 31 mai, copiii de la Grădiniţa “Licurici” au susţinut un spectacol de toată frumuseţea. Nici kuresul nu a lipsit (lupta tradiţională tătărească), fiind organizat în complexul sportive din Ovidiu. Pe înserat s-a organizat festivitatea de premiere a festivalului “Elena Roizen”. Apogeul sărbătorii zilelor oraşului Ovidiu a fost atins spre finalul festivităţilor când artişi precum Anna Lesko şi cei de la Direcţia 5, al căror recital s-a încheiat cu un superb foc de artificii, au strâns în Ovidiu şi locuitori ai oraşului Constanţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top