Opinii

Sfârşitul anului şcolar le-a adus elevilor din Cumpăna un microbuz

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului Ec. Mariana Gâju, împreună cu elevii Şcolii generale cu clasele I-VIII Cumpăna au organizat serbarea de închidere a anului şcolar 2008-2009, care a avut loc joi, 11 iunie, la ora 17:30, în sala de spectacole a Casei de Cultură din localitate. Mariana Gâju ne-a declarat următoarele: “Prin sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa s-a oferit cel mai preţios dar de sfârşit de an şcolar, repartizarea unui microbuz ce era necesar pentru desfăşurarea în condiţii bune a învăţământului rural. Acest microbuz a fost alocat prin redistribuire de la Şcoala Ajutătoare nr.2 Constanţa. Acesta este necesar atât unitaţilor de învăţământ de la nivelul comunei Cumpăna, Şcoala Generală cu clasele I-VIII şi cele două gradiniţe – Grădiniţa cu orar normal Nr. 1 Cumpăna, Grădiniţa „Sfânta Maria”, cât şi pentru desfăşurarea activităţilor Asociaţiei Sportive „Victoria” Cumpăna şi ansamblurilor de dansuri populare „Româncuţa”şi „Muguraşii Cumpenei”, elevilor Şcolii de balet „Nicole Spirescu”, elevilor Şcolii de Dans Modern”.
Invitaţi la eveniment au fost: Preşedintele şi Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constanţa, reprezentanţi ai Prefecturii Judeţului Constanţa, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, inspectorul general, inspectoarele adjuncte  şi inspectoareler de specialitate a învăţământului preşcolar, domnul director al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Petre Dinică şi doamna director a Direcţiei pentru Sport a Judeţului Constanţa, Elena Frâncu. Evenimentul a constat în festivitatea de premiere a celor mai buni elevi la învăţătură şi a fost încheiat cu un spectacol susţinut de Ansamblul „Româncuţa”, Şcoala de Dans Modern, Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” şi o demonstraţie de Scrimă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top