Exclusiv

Sexy Blogherița lui Teodosie a FURAT din magazine

Astăzi există bloggeri de modă, de călătorii, de gătit și cine știe câte altele, căci mare e Grădina lui Dumnezeu. Că tot vorbim de Dumnezeu, am aflat recent că există și bloggeri creștini. Înțeleg că blogger creștin este un ins care pune să fie fotografiat și își face selfie prin mănăstiri și biserici și militează pentru credință, dar mai ales pentru unii clerici.

Blogherița despre care vorbim azi se numește Păun Natalia Lorena și a intrat recent în grupul de interese al lui Teodosie, ca un fluture gingaș atras de lumină, deși poate că în cazul nostru ar fi mai potrivită comparația cu musca și păianjenul. Cert e că de câteva luni, în cercul pestriț din anturajul lui Teodosie s-a insinuat o tânără de 22 de ani, ce încearcă să împace preocuparea pentru modă și atitudinile sexy cu viața liturgică a Bisericii Ortodoxe.

În aceste luni, tânăra noastră a fost plimbată și găzduită pe la mai multe mănăstiri, începând de la așezământul privat al lui Teodosie de la Vatra Dornei și continuând cu mănăstirile din județul Constanța și Palatul Arhiepiscopal de la Tomis, unde pare a se implica în diverse acțiuni sociale și culturale.

 

I-a dat cadou lui Teodosie o „icoană” cu EL ÎNSUȘI

De ziua lui Teodosie, pe 12 decembrie 2019, într-o regie demnă de un scenariu mai bun, tânăra Lorena i-a dat cadou episcopului de Tomis un tablou religios în care este înfățișat chiar el, în postură de Stăpân (așa cum îi place să i se spună) în mijlocul unui grup de călugări și mireni.

Un expresiv dar de suflet făcut IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către o studentă credincioasă, Natalia Lorena.

Publicată de Arhiepiscopia Tomisului pe Joi, 12 decembrie 2019

Și da, tabloul chiar a fost un dar de suflet! Avem un înger printre noi. Nimic nu-i poate opri dragostea râvnitoare pentru Dumnezeu și nimic nu-l poate opri din lupta pe care o duce pentru a ne ține aproape de El !

Și tot nimic nu ne-ar ajunge să-i mulțumim pentru tot ceea ce face!

Astfel de suflete nu îmbătrânesc niciodată, a împlinit 64 de ani doar trupește”, a descris tânăra acest moment, pe blogul său.

Dar ambițioasa Lorena nu are de gând să se oprească aici. Ea a anunțat că lucrează la un roman oarecum autobiografic, în două volume. În primul volum, intitulat Să iubești un musulman, tânăra romancieră (sic!) povestește despre o fată care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat însurat, mult mai în vârstă, de etnie turcă, venit cu ceva afaceri prin România.

Așa cum se întâmplă uneori în astfel de povești, dar mai ales în realitate, turcul a părăsit-o pe tânăra nevinovată, retrăgându-i desigur și finanțele. Atunci tânăra a intrat într-o puternică depresie, întrebându-se dacă viața mai merită trăită.

Să nu credeți că o fată atât de tânără și inocentă va scrie un roman cu final trist. Căci în volumul doi intră în scenă Salvatorul și Mântuitorul ei. Dacă odinioară, Pavel a primit revelația pe drumul Damascului, pentru Lorena revelația avea să vină pe drumul Constanței. Iar salvatorul ei, ați ghicit, este chiar Teodosie! Acesta va fi, se pare, subiectul celui de-al doilea volum al romanului.

Ce ascunde trecutul Lorenei

Plonjăm din roman fix în mijlocul realității crude și aflăm dintr-o postare de pe blogul Lorenei că la vârsta de 18 ani, tânăra precoce deja se despărțea de un bărbat (cel mai probabil turcul din roman) care alese să rămână cu o altă femeie. Ca să găsim această postare a trebuit să „săpăm” în cache, căci o dată cu „revelația” creștină, Lorena a avut grijă să șteargă (de pe blog) urmele trecutului.

De când l-a cunoscut mai bine pe Arhiepiscopul Tomisului, Blogherița Lorena și-a dat seama că este un om minunat, un înger chiar (așa cum îl numește în câteva postări) și cei care îl critică sunt niște oameni răi, ghidați de interese meschine. Suava Lorena și-a dat seama că și dosarele penale în care este implicat ierarhul tomitan sunt niște atacuri nedrepte, chiar dacă la vârsta dumneaei te gândești că nu a avut de-a face cu chestiuni penale. Sau a avut?

Condamnată pentru că a furat două telefoane Iphone, din magazinul unde lucra

Am reușit să aflăm că inocenta Lorena este născută în comuna Peretu din județul Teleorman și studiază Jurnalism și Științele Comunicării, la București. În anul 2016, pe când era angajată vânzătoare la magazinul Carrefour din Grand Arena Mall Berceni a furat două telefoane marca Iphone.

A sustras din incinta magazinului două telefoane mobile, ambele marca IPhone 6S, unul de culoare neagră și altul de culoare auriu, pe care, după ce le-a scos din cutie, le-a introdus în buzunarele de la haină și apoi a părăsit magazinul, predând bunurile sustrase martorului S.D. și producând un prejudiciu în cuantum de 6799,80 lei”, se arată în Sentința Penală Nr.299 din 7.02.2017 a Judecătoriei Sectorului 4 București, Secția penală.

Pentru că inculpata a recunoscut fapta și a acoperit prejudiciul, instanța a decis să îi aplice doar un avertisment. Puteți vedea mai jos întreaga sentință.

http://rolii.ro/hotarari/58b59fe4e490090823000c22

Așteptăm cu interes lansarea romanului tinerei scriitoare deși avem mari rezerve că va fi un succes editorial, citind fragmentele publicate pe blog, scrise într-un stil pueril, stângaci, lipsit de orice talent.

Totodată privim cu încredere spre viitorul blogheriței noastre, care a mărturisit că se gândește la o carieră politică!

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top