Actualitate

Sesiune de premiere a elevilor tulceni câștigători ai concursului de eseuri „Dobrogea de azi privind spre viitor“

Administratorul public al județului, Vasile Strat a participat vineri, 22 noiembrie 2019, alături de prefectul Lucian Furdui, la sesiunea de premiere a elevilor câștigători ai concursului de eseuri „Dobrogea de azi privind spre viitor“. Proiectul face parte din manifestările dedicate în acest an Zilei Dobrogei, în organizarea Instituțiilor Prefectului din județele Tulcea și Constanța, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Tulcea. La eveniment au fost prezenți, pe lângă elevii premiați, profesorii coordonatori și părinții acestora, inspectorul școlar general Lucica Popișcă, directorul economic al Consiliului Județean, Nicoleta Anton și șef serviciu în cadrul Instituției Prefectului Județului Tulcea, Anica Madar.

„Împreună cu domnul președinte Horia Teodorescu vă felicităm pentru această frumoasă inițiativă pe care ați avut-o dumneavoastră, Prefectura Tulcea. Bineînțeles că aici este de felicitat un grup mai mare de participanți și mă refer în primul rând la familiile copiilor care astăzi vor fi premiați și ale tuturor celor care au participat, pentru că, împreună cu profesorii, familiile au reușit să aducă în inimile tinere ale copiilor noștri evenimentul de acum 141 de ani, care a marcat întreaga istorie a Dobrogei și chiar a țării.

Mă bucură foarte mult că în școlile noastre există astfel de preocupări pentru istorie, care să țină trează lumina patriotismului dobrogean, a patriotismului românesc. Avem copii foarte talentați, avem copii cu rezultate foarte bune la învățătură, care merg la diverse facultăți, ceea ce demonstrează că învățământul tulcean este pe un drum bun.

Vreau să vă reamintesc că veți găsi întotdeauna în Consiliul Județean un partener de nădejde, gata să ofere sprijinul, cu atât mai mult când este vorba de organizarea unor astfel de manifestări culturale, care au prim plan elevii. Vă felicit pe toți cei care ați participat, precum și pe familiile dumneavoastră și vă doresc să continuați tot așa“, a declarat administratorul public Vasile Strat.

Premiile în valoare totală de 3.200 de lei au fost acordate după cum urmează:

Gimnaziu – Premiul I – Irina Maria Teodorov, Liceul Teoretic „Ion Creangă“ Tulcea, Premiul II – Bogdan Stegărescu, Liceul Teoretic „Ion Creangă“ Tulcea, Premiul III – Denisa Silai, Școala Gimnazială Jurilovca, Mențiuni – Irina Diba și Elena Petrică, Școala Gimnazială Jurilovca

Liceu – Premiul I – Iris Alexandra Vavilov, Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ Tulcea, Premiul II – Andreea Maria Țiuleanu, Liceul Teoretic „Gheorghe M. Murgoci“ Măcin, Premiul III – Andra Godea, Liceul Teoretic „Ion Creangă“ Tulcea, Mențiuni – Andreea Cortel, „Gheorghe M. Murgoci“ Măcin și Denis Dumitrache, Liceul Teoretic „Ion Creangă“ Tulcea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top