Ştiri

Senatorul Vergil Chițac: „În campania electorală din 2012, Darius Vâlcov șantaja electoratul de la Slătioara”

Senatorul independent Vergil Chițac, a postat pe contul său de Facebook un mesaj referitor la unele imagini apărute din timpul campaniei electorale 2012 în care primarul Slatinei, Darius Vâlcov, își „șantaja” electoratul.

„Concis, acest nimuric politic ameninţa direct cetăţenii că dacă <<vor merge cu javrele și vor da votul unui om care a băgat mâna în fund la toate vacile și porcii lor>> el, primarul Slatinei, va anula subvenția la apă. Adică, cele 2600 de suflete din Slătioara urmau să plătească 5,35 lei/mc şi nu 2,9 lei, dacă USL-ul nu ar fi fost victorios în Slătioara. De ce? Pentru că aşa voiau muşchii din circumvoluţiunile lui: doar Slatina livra apa în Slătioara şi el era şmecherul „number one” – primarul. El, cel care se ascundea prin cimitire ca să ia şpagă, nevăzut de autorităţile statului”, scrie senatorul de Constanța.
Totodată, Chițac se cum se numește gestul lui Vâlcov să-și amenințe electoratul cu scumpirea apei: „șantaj, aroganță, tupeu, prostie, nesimțire sau toate la un loc?”
Vergil Chițac vorbește și de „contribuția lui Vîlcov” la programul de guvernare al PSD. „Știu însă că dacă s-ar decerna premiul Anti-Nobel pentru Economie, ar fi un candidat foarte redutabil pentru că a reușit să introducă numerele imaginare în Programul de Guvernare”.
Darius Vâlcov, consilierul primului-ministru Viorica Dăncilă, a fost condamnat în prima instanță de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani de închisoare cu executare fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top