Politic

Senatorul Ștefan Mihu va fi prezent la congresul CECCAR – „vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire precum și proiecte și planuri de viitor”

În perioada 28-29 septembrie a.c. se va desfășura cea de-a XXII-a ediție a Congresului Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Evenimentul reunește aproximativ 500 participanți de la nivel național și internațional, membri CECCAR, ai instituțiilor de reglementare și ai mediului de afaceri.

Vicepreședintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, senatorul Ștefan Mihu întâmpină cu optimism și interes participarea la dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul congresului. “Congresul profesiei contabile din România, un eveniment cu tradiție ne oferă prilejul de a discuta multe probleme de importanță deosebită pentru viața economică.O mare parte dintre subiectele dezbătute s-au concretizat în strategii de dezvoltare a profesiei contabile în țara noastră.Împreună cu membrii Corpului din întreaga țară dar și alături de invitații din afara granițelor țării vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire precum și proiecte și planuri de viitor” a precizat senatorul Mihu.

Gândirea integrată, globalizarea și tehnologia sunt câteva dintre subiectele ediției din acest an.Despre aceste teme de discuție, senatorul Mihu declară: “CECCAR în calitate de organism profesional se preocupă de dezvoltarea permanentă a competențelor profesionistului contabil care să îi permită furnizarea de servicii la un nivel de calitate ridicat.Vremurile însă se schimbă.Trăim în era digitalizării și globalizării. Pentru a susține și promova practicile profesionale riguroase, CECCAR trebuie să țină pasul cu noul context economic bazat pe tehnologizare.Sperăm ca la această întâlnire să identificăm noi abordări pentru sintetizarea și prezentarea datelor și informațiilor cu o expertiză modernă, fiabilă și transparentă.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top