Politic

Senatorul Ștefan Mihu ia poziție vizavi de criza apei calde menajere din Constanța

În ședința Senatului din 2 octombrie a.c. senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a adresat o interpelare către Ministrul Energiei domnul Anton Anton.
Senatorul Mihu semnalează anomaliile în livrarea agentului termic din Municipiul Constanța:

“Municipiul Constanța, unul dintre orașele de referință ale țării și poartă de intrare maritimă relevantă a României și Europei, se confruntă de circa două săptămâni, cu o situație complet anormală, respectiv sistarea livrării apei calde și, în general, a agentului termic către populație.
Este mai mult ca oricând nevoie de dialog între instituțiile direct responsabile de întreaga situație – am numit Electrocentrale Constanța S.A., RADET și Primăria Constanța – pentru remedierea urgentă a anomaliilor menționate, în prag de sezon rece, cu repercursiuni dintre cele mai negative în ceea ce privește sănătatea și confortul cetățenilor Municipiului Constanța, inclusiv a celor mai expusi la boli, respectiv a copiilor și vârstnicilor!
Vă rog, stimate domnule ministru, să mă informați în legătură cu măsurile adoptate de instituția dvs. pentru remedierea fără intarziere a situației create, precum și pentru evitarea repetării acesteia pe viitor, având în vedere și deschiderea către dialog manifestată de reprezentanții Primăriei Constanța”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top