Politic

Senatorul Ștefan Mihu ia poziție vizavi de criza apei calde menajere din Constanța

În ședința Senatului din 2 octombrie a.c. senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a adresat o interpelare către Ministrul Energiei domnul Anton Anton.
Senatorul Mihu semnalează anomaliile în livrarea agentului termic din Municipiul Constanța:

“Municipiul Constanța, unul dintre orașele de referință ale țării și poartă de intrare maritimă relevantă a României și Europei, se confruntă de circa două săptămâni, cu o situație complet anormală, respectiv sistarea livrării apei calde și, în general, a agentului termic către populație.
Este mai mult ca oricând nevoie de dialog între instituțiile direct responsabile de întreaga situație – am numit Electrocentrale Constanța S.A., RADET și Primăria Constanța – pentru remedierea urgentă a anomaliilor menționate, în prag de sezon rece, cu repercursiuni dintre cele mai negative în ceea ce privește sănătatea și confortul cetățenilor Municipiului Constanța, inclusiv a celor mai expusi la boli, respectiv a copiilor și vârstnicilor!
Vă rog, stimate domnule ministru, să mă informați în legătură cu măsurile adoptate de instituția dvs. pentru remedierea fără intarziere a situației create, precum și pentru evitarea repetării acesteia pe viitor, având în vedere și deschiderea către dialog manifestată de reprezentanții Primăriei Constanța”.

Actualitate

To Top