Actualitate

Începe asfaltarea străzilor din Cernavodă

După aprobarea Proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetară de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții pe anul 2018, în luna octombrie începe asfaltarea pe stăzile din orașul Cernavodă. Aproximativ 33.000 mp urmează a fi asfaltați prin programul ”Lucrări de întreținere și reparații partea carosabilă și trotuare pe anul 2018 în Cernavodă”.

Este vorba de 15 străzi în total, respectiv: str. Crișan, str. Victoriei, str. Nicolae Bălcescu, str. Dobrogeanu Gherea, str. Horia, str. Tudor Vladimirescu, str. Cloșca, str. Mihai Eminescu, str. Victoriei, str. Ovidiu, str. Castanilor dar și Aleea Mălinului, Aleea Florilor, Aleea Bloc R2A și Aleea Castanilor. Asfaltarea tramei stradale se va face cu prioritate pe aceste străzi în funcție de lucrările ce trebuie executate la infrastructură.

Astfel că, începând de ieri, s-a început frezarea asfaltului deteriorat de pe str. Crișan în vederea asfaltării unei suprafețe totale de 2310 mp, iar următoarea stradă ce va intra în reabilitare este str. Victoriei, în suprafață de 3451 mp.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top