Politic

Senatorul Chițac: Nesimțirea e mare la Primăria Constanța

Senatorul liberal Vergil Chițac l-a taxat în termeni duri pe primarul Constanței Decebal Făgădău, pe care l-a acuzat că nu respectă o prevedere a legii administrației publice locale, ce îl obligă să prezinte un raport anual privind starea economică, socială și de mediu a unității administrativ teritoriale.

Nesimțirea este mare la Primăria Constanța. „Ce dacă legea obligă? Facem tot ce vrem noi, cum vrem noi…”.
Niciodată de când a apărut legea administrației publice locale (2001) constănțenii nu au fost informați cu privire la situația orașului în care trăiesc și plătesc taxe. Nimeni nu știe nimic, zero barat. Totul este o enigmă îmbrăcată în tichete și sloganuri electorale. Proștii cer explicații, în vreme ce băieții deștepți continuă să se descurce în spatele ușilor închise. De 30 de ani nu s-a schimbat absolut nimic, a fost mesajul postat de Chițac pe Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top