Politic

Senatorul Chițac a depus jurământul ca primar al Constanței, în prezența premierului Orban

Vergil Chițac este oficial primar al Constanței după ce, pe 29 octombrie, a depus jurământul. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns din cauza măsurilor sanitare și a beneficiat de prezența premierului Ludovic Orban și a prefectului Silviu Coșa.

Noul primar a comparat Constanța cu un vapor, pe care a promis că îl va așeza pe drumul corect, dar a precizat că asta nu se poate întâmpla peste noapte, din cauza efectelor produse de fosta adminsitrație locală:

Am constatat că există un nivel uriaș de așteptare. Trebuie să înțelegem că efectele nefaste ale unei conduceri arbitrare a orașului nostru nu se pot șterge ca și când ai șterge de pe o tablă. Schimbând optica administrării, orașul va intra pe un curs normal, dar nu dintr-o dată, ci asemenea unei nave care schimbă drumul. Cu siguranță vom pune nava pe drumul corect, pentru că știm încotro să navigăm!”.

Chițac a promis că în această schimbare a orașului vor fi implicați cetățenii, mediul de afaceri și ONG-urile care își doresc să sprijine eforturile adminstrației locale:

Vreau să facem din orașul nostru un oraș mai bun și să mă lupt onorabil, în fiecare zi. Fiecare cetățean al Constanței, fiecare afacere, ONG, vor avea un loc la masa orașului nostru.

Premierul României l-a felicitat pe Vergil Chițac pentru alegerea în funcția de primar, precum și pe constănțenii care l-au votat și și-a exprimat convingerea că orașul Constanța se va schimba în bine. Totodată, Orban a garantat susținerea noii administrații a orașului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top