Fără categorie

Ședințele plenare: 26-29 septembrie

Ședințele plenare: 26-29 septembrie
Ședințele plenare: 26-29 septembrie Între 26 și 29 septembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Strasbourg. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: mai multă transparență în guvernanța economică, cererea Palestinei la ONU de a fi recunoscută ca stat, obiective pentru dezvoltarea durabilă și viitorul Fondului european pentru ajustarea la globalizare. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Sursa : © Parlamentul European

Între 26 și 29 septembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Strasbourg. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: mai multă transparență în guvernanța economică, cererea Palestinei la ONU de a fi recunoscută ca stat, obiective pentru dezvoltarea durabilă și viitorul Fondului european pentru ajustarea la globalizare. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, va prezenta miercuri la Parlamentul European prioritățile strategice ale Comisiei Europene în discursul său anual privind Starea Uniunii. Discursul va fi urmat de o dezbatere în care eurodeputații își vor exprima opiniile și cererile pentru activitatea viitoare a Uniunii. Comisia își va adopta programul de lucru pentru 2012 în octombrie.

Marți după-amiază, deputaţii europeni vor discuta despre evoluția situației din zona euro cu Jean-Claude Juncker, președintele Eurogrupului. Parlamentul va cere domnului Junker să prezinte răspunsuri la problemele urgente și cea mai bună soluție pentru stabilizarea pe termen lung.

Ședințele plenare vor fi transmise în direct pe site-ul nostru. În dosarul de față vom publica dezbateri și voturi despre principalele teme ale sesiunii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top