Actualitate

Ședinţă extraordinară a Adunării Generale a Asociaţiei de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” 

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 21 iulie 2023,  la Cahul, la şedinţa extraordinară a Adunării Generale a Asociaţiei de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos”. 

În cadrul acesteia, președintele Consiliului Raional Cahul, Nicolae Dunas, a fost ales președinte al Asociaţiei de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” și a fost aprobată componența Consiliului Director al Asociației, respectiv Costel Fotea – pe partea română, Nicolae Dunas –  pe partea moldovenească și Oksana Dimova – pe partea ucraineană.

 „Sunt foarte bucuros că sunt astăzi aici, este prima dată când vin în Cahul, dar nu pentru ultima oară, cu siguranță. Întotdeauna am avut un simțământ aparte față de frații noștri din Moldova, oameni foarte talentați, oameni minunați de-a dreptul. Îi salut și pe cei din Regiunea Odessa și trebuie să subliniez că Dobrogea este teritoriul cu cele mai multe etnii din România. Și pentru că toate aceste etnii trăiesc într-o perfectă armonie la noi, în Dobrogea, vreau să vă transmit salutul nostru, al tulcenilor, tuturor celor prezenți aici și popoarelor pe care le reprezentați.

Am convingerea că trebuie să credem în lucrurile pe care vrem să le facem împreună. Și dacă credem în ele, atunci cu siguranță se vor întâmpla. Noi, cei din Consiliul Județean Tulcea, avem foarte multe proiecte făcute în comun, la nivel transfrontalier, dar niciodată nu este suficient, totdeauna se poate mai mult.

Îi felicit pe cei care au organizat această întâlnire astăzi și au făcut posibil să ne vedem cu toții și le urez succes tututor celor care muncesc cu adevărat și care își aduc contribuția la realizarea acestor proiecte comune.

În mod special, vreau să le spun vecinilor din Ucraina să fie sănătoși și să aibă încredere că lucrurile se vor îndrepta spre bine. Le suntem alături, ne doare sufletul de ceea ce li se întâmplă și au toată considerația și dragostea noastră“, a declarat, cu acest prilej, vicepreședintele Mihai Huleni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top