Politic

PSD Tulcea: Premierul Marcel Ciolacu este singurul decident politic care a luat prompt măsuri pentru a pune capăt dramelor din căminele de bătrâni

Reprezentanții PSD Tulcea au transmis un comunicat de presă în care au vorbit despre prețul politic plătit în scandalul căminelor de bătrâni. Conform sursei citate, PSD este singurul partid care a plătit cu adevărat pentru aceste probleme și care pregătește un proiect de lege pentru reformarea sistemului de centre sociale.

„Controlul a scos la iveală multe vulnerabilități structurale, iar cei cu responsabilități în această chestiune vor fi demiși. Dar demiterile nu sunt suficiente. Urmează soluțiile care vor fi stabilite în urma consultării cu experții din domeniu, cu asociațiile de pacienți și cu reprezentanții societății civile care au experiență mare în acest domeniu. Noul ministru al Muncii va realiza un proiect de lege pentru reformarea întregului sistem de licențiere, monitorizare și control privind centrele sociale.
Până în momentul de față niciun alt partid nu a dat dovadă de onoare și verticalitate. Cu excepția miniștrilor PSD, niciun alt reprezentant de la alt partid nu a făcut gestul de onoare pentru a se retrage în urma neregulilor constate în structurile pe care le conduce.

Cei din USR care au cerut cu vehemență demisia altora în cazul azilurilor groazei, fac scut în jurul primarului Sectorului 1 și al primarului Timișoarei, deși aceștia au gestionat DIRECT cămine sociale la care s-au găsit nereguli grave. Integritatea și onoarea în politică sunt bune doar până la ușa partidului lor, când se aplică altora. Nu mai contează când cei care trebuie să răspundă sunt din USR.

Marcel Ciolacu a luat toate măsurile pentru a opri tragedia bătrânilor din acele centre și i-a demis sau suspendat pe toți directorii din structurile guvernamentale responsabile cu controlul și monitorizarea centrelor cu probleme. Niciun alt partid nu a urmat exemplu PSD – pentru reprezentanții celorlalte partide care au avut răspundere DIRECTĂ în gestionarea centrelor cu probleme a fost mai importantă funcția decât conduita corectă față de cetățeni. În loc să fie oameni politici au ales să fie politruci. Nu au vrut să răspundă politic acum, vor răspunde politic la alegeri”, se arată în comunicatul PSD Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top