Opinii

Şedinţa CL Năvodari

Consiliul Local este chemat în şedinţă extraordinară pentru a aproba darea în folosinţă a unui teren în vederea construirii şi amenajării unei pieţe de peşte.
Consiliul Local al oraşului Năvodari este convocat, mâine, 28 septembrie, începând cu ora 17.00 la o şedinţă extraordinară, pe ordinea căreia primarul oraşului, Nicolae Matei, propune spre dezbatere şi aprobare un singur proiect de hotărâre. Este vorba despre proiectul privind darea în folosinţă gratuită, în administrarea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru realizarea obiectivului de investiţii “Piaţa de gros”.
La întalnirea programată să se desfăşoare în sala de şedinţe a Casei Căsătoriilor din oraş este invitată să participe şi o delegaţie din Macedonia, mai exact din oraşul Krusevo, cu care Năvodariul urmează să se înfrăţească. Primarul oraşului Krusevo, Vasilco Damcheski va prezenta Consiliului Local oraşul pe care îl administrează şi cu care oraşul Năvodari urmează să stabilească relaţii de colaborare pe mai multe domenii de activitate. Edilul de la Krusevo este însoţit de consilierul Agapi Chunkoska şi de preşedintele Asociaţiei Vlahilor din Macedonia, Mitko Kostov Papuli. Macedonenii au venit astăzi la Năvodari şi vor pleca în data de 29 septembrie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top