Opinii

Se finalizează construirea sistemului de alimentare cu apă, în localităţile Aliman şi Dunăreni

În comuna Aliman, reţeaua de alimentare cu apă este gata în proporţie de 80%. În prezent, încă se mai foloseşte reţeaua veche. „Sperăm ca în maxim o lună să fie gata”, ne-a declarat edilul comunei Aliman, Gheorghe Topalu. La Dunăreni, lucrările sunt puţin mai avansate şi foarte aproape de finalizare, sistemul de alimentare cu apă fiind terminat în proporţie de 95%.

„Mai sunt de montat un kilometru de reţea şi hidranţii de incendiu”, a afirmat primarul Gheorghe Topalu. Investiţia se ridică la 700.000 lei, bani veniţi de la bugetul local şi Consiliul Judeţean Constanţa. Reţeaua de alimentare cu apă măsoară în total aproximativ 13 km. Din această lungime totală, reţeaua veche, ce trebuie reabilitată şi modernizată, este de 11 km. Bazinul de alimentare cu apă este în construcţie încă din anul 2009. O altã problemă ce nu mai poate aştepta este construcţia clădirii primăriei. Primarul Topalu a precizat cã sediul este realizat în proporţie de 80%. “Sper să terminăm anul acesta, pentru cã nu vreau ca iarna să ne găsească tot în Căminul cultural, dată fiind  problema cu încălzirea. Nu am avut până acum fondurile necesare. În perioada 1 ianuarie-1 mai a fost mai greu pentru că am stat foarte prost cu încasările, dar sper de acum să ne descurcăm mai bine”, a conchis primarul comunei Aliman.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top