Actualitate

Sărbătoare la Ceamurlia de Jos de ziua comunei

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea, fiu al comunei, au participat luni, 14 octombrie 2019, la manifestările prilejuite de Ziua Comunei Ceamurlia de Jos, la invitația primarului Dumitru Stan.

„Ne bucurăm să fim astăzi acasă la dumneavoastră, la ceas de sărbătoare, în plină toamnă, când se văd roadele muncii voastre de peste an.

Îmi exprim admirația față de modul în care din ce în ce mai mulți primari din mediul rural reușesc să pună la punct evenimente extrem de interesante pentru comunitatea locală care i-a ales.

Suntem și noi, cei din Consiliul Județean Tulcea, parte la sărbătoarea dumneavoastră și vă mulțumim pentru buna primire. Trebuie să învățăm din nou  cuvinte precum solidaritate, coeziune socială, grija față de aproapele nostru, iar cele enunțate mai sus le regăsim cu precădere în mediul rural.

Pentru că astăzi este și zi mare în calendarul religios, vă rog să-mi permiteți să urez tuturor celor care poartă numele Sfintei Cuvioase Parascheva sănătate, viață lungă și împlinirea tuturor dorințelor“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

În cadrul spectacolului au evoluat ansamblurile folclorice „Golovița“, „Dobrogeanca“ și „Poienița Dobrogeană“, Ansamblul de dansuri bulgărești „Asiga“ din Lunca,  Ansamblul Folcloric Aromân „Dor” din Sarighiol Deal precum și invitații speciali Constantin Enceanu, Angelica Flutur și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top