Actualitate

Sărbătoare la Ceamurlia de Jos de ziua comunei

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea, fiu al comunei, au participat luni, 14 octombrie 2019, la manifestările prilejuite de Ziua Comunei Ceamurlia de Jos, la invitația primarului Dumitru Stan.

„Ne bucurăm să fim astăzi acasă la dumneavoastră, la ceas de sărbătoare, în plină toamnă, când se văd roadele muncii voastre de peste an.

Îmi exprim admirația față de modul în care din ce în ce mai mulți primari din mediul rural reușesc să pună la punct evenimente extrem de interesante pentru comunitatea locală care i-a ales.

Suntem și noi, cei din Consiliul Județean Tulcea, parte la sărbătoarea dumneavoastră și vă mulțumim pentru buna primire. Trebuie să învățăm din nou  cuvinte precum solidaritate, coeziune socială, grija față de aproapele nostru, iar cele enunțate mai sus le regăsim cu precădere în mediul rural.

Pentru că astăzi este și zi mare în calendarul religios, vă rog să-mi permiteți să urez tuturor celor care poartă numele Sfintei Cuvioase Parascheva sănătate, viață lungă și împlinirea tuturor dorințelor“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

În cadrul spectacolului au evoluat ansamblurile folclorice „Golovița“, „Dobrogeanca“ și „Poienița Dobrogeană“, Ansamblul de dansuri bulgărești „Asiga“ din Lunca,  Ansamblul Folcloric Aromân „Dor” din Sarighiol Deal precum și invitații speciali Constantin Enceanu, Angelica Flutur și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top