Actualitate

Sala „Toma Caragiu“ a hotelul Delta din Tulcea a găzduit un eveniment pe tema Programului Operațional de Pescuit

Lucian Simion, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat astăzi la un prim eveniment privind promovarea măsurilor finanțate din Programul pentru Acvacultură și Pescuit (PAP) 2021-2027. Sesiunea de informare și-a propus să prezinte principalele măsuri vizate de către Programul de Acvacultură și Pescuit 2021-2027, respectiv să răspundă la întrebările venite din partea potențialilor beneficiari și ai structurilor cu atribuții în domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime.

Programul pentru Acvacultură și Pescuit asigură principalul sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului pescăresc din România în perioada de programare 2021-2027. Obiectivele strategice ale programului urmăresc asigurarea condiţiilor pentru implementarea Politicii Comune de Pescuit în România, cu luarea în considerare a angajamentelor Comisiei Generale pentru pescuit în Marea Mediterană.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top