Actualitate

Sala de fitness din Satu Nou, comuna Mircea Vodă, a fost deschisă

Începând cu luna iulie, primarul George Ionașcu a anunțat că sala de fitness din Satu Nou, comuna Mircea Vodă, s-a deschis. Este vorba despre o investiția cu bani de la bugetul local prin care s-a amenajat un spațiu adecvat pentru cei care doresc să facă mișcare.

„Se deschide sala de fitness din Satu Nou, strada Școlii, în spatele grădiniței, unde toți cei dornici de mișcare și de un stil de viață sănătos au la dispoziție o sală dotată cu aparate noi, profesionale, adecvate tuturor grupelor musculare. De asemenea, în cadrul săli se pot efectua exerciții pentru condiție fizică și întreținere”, spune primarul.

Prețul abonamentului este de 100 lei/lună sau 10 lei/ședința.

Sala dispune de aparate moderne, printre care se regăsesc două benzi de alergare, două biciclete verticale, două bucăți de cablu încrucișat, un aparat de tracțiune/ramat, o presă umeri, un aparat flexii, un aparat extensii, o presă picioare, o bancă reglabilă pe mai multe niveluri, o bancă orizontală cu suport bară, o bancă biceps, o bancă abdomen, un suport discuri, un suport gantere 2m, o ministrație tracțiuni/triceps/abs, set gantere rotunde 2,5 – 25 kg (275 kg), set discuri (240 kg), trei bare olimpice, o bară Z.

Programul de funcționare este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 18:00 și va fi adaptat pe parcurs, în funcție de solicitările și perioadele de antrenament ale celor înscriși.

Persoanele înscrise vor avea parte de îndrumarea unui instructor pentru a se evita accidentările și pentru învățarea și executarea corectă a exercițiilor. Intrarea în sala se va face cu echipament, încălțăminte adecvată (de schimb) și obligatoriu prosop pentru respectarea condițiilor de igienă și întreținere a aparatelor. Persoanele care vor frecventa sala de fitness vor avea la dispoziție grupuri sanitare, vestiare și dușuri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top