Opinii

Romtelecom, învins de ţigani

Primarul comunei Cuza Vodă, Eugen Dumitru, ne-a povestit că localitatea pe care o conduce nu mai beneficiază de telefonie fixă. Motivul? Cablurile de telefonie au fost tăiate şi furate de ţiganii din localitate de nu mai puţin de trei ori.

Un articol de Andreea PAVEL

„Le-au furat o dată, am zis că asta e, se mai întâmplă. I-am chemat pe cei de la Romtelecom din nou. Au venit au pus alte cabluri care în nici o săptămână au fost furate iar. Au mai venit o dată cei de la Romtelecom, iar povestea s-a repetat. A treia oară când i-am chemat mi-au zis că ei nu au de gând să mai investească într-o comună în care povestea se va repeta la nesfârşit. Şi pentru că nu puteam să stăm la primărie fără telefonie fixă, i-am rugat să găsească o soluţie. Şi acum beneficiem de fibră optică. Aşadar, singurele telefoane fixe din comună sunt cele trei din primărie. Cine are mobil se descurcă, cine nu…”, a conchis primarul comunei Cuza Vodă, Eugen Dumitru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top