Fără categorie

Rezultate foarte bune pentru copiii karateka din Eforie

C  O  M  U N  I  C  A  T – Primaria Eforie, competitie karate

În perioada  9-11.03.2012, C.S. Karate Tradiţional Eforie în colaborare cu Primăria Oraşului Eforie, a organizat la sala de sport din Eforie Nord, Zona de Karate Tradiţional pentru copii ediţia a XXI-a.

La aceasta ediţie au participat un numar de aproximativ 150 de copii  componenţi ai  cluburilor sportive din Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Sinaia, Breaza, Năvodari, Slatina, Mizil şi Eforie. Clubul nostru, condus de sensei Dumitrescu Niculae şi senpai Ciucu Dănuţ, a participat cu un număr de 5 sportivi din care 3 s-au calificat la faza finală a Campionatului Naţional, care va avea loc la Brăila. Cele mai bune rezultate le-a obţinut la copii 1, Ciorabai Edna Ege locul I-kumite individual şi locul II- kata individual, la copii 2 Nache Liliana locul 4 – kata individual şi Dolha Matei locul 5-kumite individual.   
Cu această ocazie vrem să mulţumim  DJST Constanţa, doamnei Elena Frâncu şi Primăriei Oraşului Eforie reprezentată de domnul primar Ion Ovidiu Brăiloiu, care ne-a  sprijinit în organizarea acestei competiţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top