Opinii

„Retromobil” promovează turismul la Adamclisi

La anul se va organiza Raliul Adamclisi 

Pasionații de mașini de epocă au participat, pe 14 iunie la un raid pe traseul Constanța-Adamclisi. Reprezentantul din Constanța al clubului Retromobil, Marian Văjâială, ne-a declarat că scopul evenimentului este acela de a promova din punct de vedere turistic zona Adamclisi, atât în ceea ce privește frumusețile peisajului, cât mai ales bogăția vestigiilor istorice.

Cele 16 mașini au plecat din Portul Tomis, Constanța și au făcut prima oprire la Trophaeum Traiani. După vizitarea monumentului, cei 40 de participanți au mers la cetatea Adamclisi și apoi la muzeu. Excursia s-a terminat pe terasa restaurantului de lângă muzeu, într-o atmosferă destinsă.
„Acest raid a fost o premieră, iar anii viitori vrem să permanentizăm acest eveniment şi să îi dăm o amploare mai mare. În club suntem cam 800 de persoane şi anul acesta au participat doar constănţeni pentru că evenimentul a fost organizat din scurt. La anul suntem siguri că ne vor însoţi şi colegii din alte judeţe, mai ales că vrem să îl transformăm într-un raliu cu probe, după toate regulile. Ne-am gândit că aceste locuri minunate trebuie să fie cunoscute de cât mai muţi oameni”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top