Opinii

Reţeaua de apă din Oltina va fi reabilitată complet în 2012

Administraţia locală din comuna Oltina a demarat proiectul care prevede reabilitarea reţelei de apă din localitate. Primarul Gheorghe Chirciu a apelat la SC Top Servicii Publice Oltina SRL pentru a economisi bani în vederea asigurării oamenilor necesari schimbării celor 900 de metri de ţevi.

Un articol de Andreea PAVEL

La proiect se lucrează cu utilajele achiziţionate de administraţia locală, de-a lungul timpului, iar primarul a declarat că investiţia era absolut necesară, având în vedere că vechile ţevi erau putrezite şi începuseră să cedeze încă din 2010, dat fiind faptul că nu mai fuseseră schimbate de jumătate de secol. Astfel, recent au început lucrările pe Şoseaua Portului, iar administraţia locală speră ca în scurt timp schimbarea ţevilor să fie dusă la bun sfârşit. Reţeaua principală de apă are o lungime de cinci kilometri, iar începând cu 2010, Primăria Oltina a început să lucreze la reabilitarea acesteia. „Anul trecut am schimbat doi kilometri, iar până în primăvara anului 2012, sperăm să finalizăm lucrările la coloana principală a conductei de apă potabilă”, a declarat primarul Gheorghe Chirciu. Tot anul trecut, administraţia locală a asigurat din fonduri proprii, la fel ca în cazul schimbării ţevilor, schimbarea pompei de apă. Nu în ultimul rând, Primăria Oltina a dispus contorizarea tuturor gospodăriilor, iar costurile pentru montarea contoarelor au fost suportate uşor de localnici, având în vedere că achitarea acestora s-a făcut în rate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top