Opinii

Reţea de apă şi dispensar pentru locuitorii din Mireasa

Pentru a veni în sprijinul celor 1500 de locuitori din satul Mireasa, comuna Târguşor, primarul Iulian Bârsan va construi până la sfârşitul acestui an un cabinet medical.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului Local, au fost alocate aproximativ 500 milioane de lei vechi pentru construirea acestui punct medical, care va consta dintr-un cabinet  pentru consultaţii şi o sală de aşteptare. Astfel, locuitorii satului nu vor mai fi nevoiţi să meargă până în comuna Târguşor pentru un consult medical. Un alt proiect al primarului Iulian Bârsan pentru locuitorii din Mireasa este alimentarea la reţeaua de apă, care a fost dată în folosinţă recent. Reţeaua, care se întinde pe o distanţă de 1,5 kilometri, a costat aproximativ 3,5 miliarde de lei vechi şi a fost realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Tot în satul Mireasa, primarul Bârsan şi-a propus să demareze un proiect de reabilitare a cişmelei vechi de 100 de ani, pentru care va propune Consiliului Local alocarea a 150 de milioane lei vechi.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top