Opinii

Reparaţii de drumuri în comuna Lipniţa

Primarul comunei Lipniţa, Georgel Florin Onescu, a demarat un proiect de întreţinere a drumurilor din toate cele şapte sate aparţinătoare comunei, care constă în aplicarea unui strat de 15 centimetri de piatră pe porţiunile de drum care nu au fost asfaltate, după care urmează un tratament bituminos.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Astfel, satul Canlia va beneficia de şapte kilometrii de drum, iar în satul Coslugea vor fi pietruiţi 1,5 kilometrii. Proiectul mai cuprinde şi pietruirea drumului comunal 41, care face legătura între satele Lipniţa şi Cuiugiuc, între kilometrul patru şi şapte, unde se află o porţiune de pământ ce îngreunează deplasarea, în special pe timpul iernii între. Lucrările de întreţinere a porţiunilor de drum au început în luna aprilie şi se vor termina în luna octombrie a acestui an. Valoarea proiectului se va ridica la 15 miliarde lei vechi şi va fi suportată în proporţie de 70% de către Consiliul Judeţean Constanţa şi 30% din bugetul local al primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top