Opinii

Reţea de alimentare cu apă, parc şi grădiniţă la Saligny

În scurt timp, Gabriel Tătulescu, primarul comunei Saligny, se va putea lăuda cu finalizarea lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă. Conform spuselor edilului, lucrarea este finalizată în proporţie de 90% şi corespunde noilor standarde, dat fiind faptul că a fost realizat şi sistemul de hidranţi pentru alimentarea autospecialelor, în caz de incendiu.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Sistemul de alimentare cu apă a localităţii are o lungime totală de 10 kilometri, iar suma investită, susţinută prin HG 577/1997 pentru aplicarea programului privind pietruirea drumurilor comunale şi alimentarea cu apă a satelor, ajunge la 11 miliarde ROL.

Primarul Tătulescu a declarat presei că lucrările la sistemul de alimentare cu apă sunt în derulare şi în satul Ştefan cel Mare, unde puţul a fost finalizat, urmând introducerea conductei şi reabilitarea bazinului de stocare.
Cu o lungime a reţelei care ajunge la opt kilometri, investiţia depăşeşte 10 miliarde de ROL.

Gabriel Tătulescu vrea să construiască şi un parc, pe care îl va ampla în centrul comunei Saligny. Edilul susţine că banii necesari proiectului vor proveni din fondurile pentru mediu.

O altă investiţie, în valoare de aproape cinci miliarde ROL, este reabilitarea conductelor şi a racordurilor reţelei de alimentare cu apă din satul Făclia, arondat comunei Saligny.

Şeful administraţiei locale mai are în plan şi construirea unui nou sediu pentru primărie, mai spaţios şi mai luminos.
Edilul Tătulescu mai are în vedere şi finalizarea construirii unei noi grădiniţe, sediul fiind deja ridicat, iar finisajele clădirii urmând a fi suportate de Ministerul Educaţiei.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top