Actualitate

Respect și sprijin pentru seniorii orașului Cernavodă

Primăria orașului Cernavodă derulează în perioada 13 – 14 aprilie 2020 proiectului social “RESPECT ȘI SPRIJIN PENTRU SENIORII ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN DIFICULTATE ALE ORAȘULUI NOSTRU”.

Programul presupune distribuirea unor tichete sociale, așa cum se arată în Hotărârea de Consiliu Local numărul 51/30.01.2020. Tichetele vin în ajutorul persoanelor vizate pentru a-și procura cele necesare sărbătorii Paștilor.  

„Având în vedere situația epidemiologică actuală cu privire la creșterea semnificativă a numărului de persoane infectate cu COVID 19 la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului, angajații Direcției de Asistență Socială, echipați adecvat, se vor deplasa la domiciliul beneficiarilor în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor pentru a le înmâna tichetele”, transmit reprezentanții primăriei orașului Cernavodă.

Beneficiarii de tichete sociale au obligația de a prezenta reprezentanților Direcției de Asistență Socială următoarele documente:

  • actul de identitate
  • ultimul cupon de pensie
  • certificatul de încadrare într-un grad de handicap, după caz

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top