Politic

Deputatul George Șișcu, în vizită la Șantierului Naval VARD Tulcea

Deputatul tulcean a avut o întâlnire la sediul Șantierului Naval VARD Tulcea cu Marcello Giordano (Director General), Massimiliano Varuzza și Anna-Maria Gherasim, (Directorul, respectiv Adjunctul de la Resurse Umane), alături de Ștefan Ilie, președintele organizației județene PNL Tulcea, pentru a discuta despre modul în care Guvernul Orban poate sprijini cel mai mare angajator al județului.

Ne-am exprimat aprecierea față de activitatea celui mai mare angajator al județului, cu un impact direct în viața a peste 5000 de familii (3000 de angajați proprii, alți 2000 de angajați ai partenerilor direcți ai Șantierului) și am transmis disponibilitatea Premierului României, Domnul Ludovic Orban, de a vizita în perioada imediată următoare Șantierul Naval.

Pe de o parte, trebuie să vedem cum poate sprijini concret Executivul României activitatea operatorului economic, astfel încât să poată păstra pe toată perioada stării de urgență a tuturor locurilor de muncă și să poată susține toți subcontractorii. Pe de altă parte, suntem datori să dezvoltăm la nivel local infrastructura adiacentă șantierului și să creăm un ecosistem economic sustenabil pe termen lung.

Am apreciat măsurile de siguranță sanitară pe care Șantierul Naval VARD le-a luat în sprijinul angajaților săi, precum și deschiderea la colaborare în beneficiul tuturor tulcenilor!, a transmis George Șișcu.

Actualitate

To Top