Actualitate

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla: „Avem 13 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea străzilor”

Primarul Tuzlei, Reșit Taner, ține să-i liniștească pe locuitorii comunei și să contrazică anumite informații false care circulă în spațiul public cu privire la proiectul de modernizare a unor drumuri locale.

„Vă readuc la cunoștință că la data de 13 iunie s-a semnat contractul de finanțare prin care s-a alocat Comunei Tuzla suma de 13.000.000 de lei pentru realizarea obiectivului “Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla” prin ordin de ministru. Deci, banii există pentru această investiție”, subliniază edilul.

Investiția se referă la modernizarea și reabilitarea unor străzi existente și implică și asfaltarea lor, urmând ca aceste lucrări să fie corelate cu celelalte lucrări ce se execută pentru introducerea rețelei de gaz sau de către RAJA.

„Orice investiție este un câștig pentru comună și pentru locuitorii săi și nu trebuie să rămânem indiferenți la neadevărurile exprimate de cei care se chinuie să își facă în zadar campanie electorală mințindu-și semenii”, explică primarul Reșit Taner.

Proiectul „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla” este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiției este de 13,549,627,23 lei. Lungimea totală ce se va asfalta este de 6,804 km și cuprinde 24 de străzi.

Durata de implementare a proiectului va fi de 24 de luni din momentul începerii lucrărilor.

Prin investiția „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța” se va interveni pe drumuri publice situate în intravilanul comunei, pe o lungime de 6,804 km. Se vor realiza, pe lângă asfaltări, și accesele la proprietățile private și se vor amenaja trotuarele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top