Opinii

Referendumul pentru „familia tradițională” și bomboana amară

Dacă vorbești astăzi despre referendum înseamnă că ai ales o tabără. Clar ai greșit! Divide et impera, dar nu vrem să învățăm din greselile trecutului… Așa că să-i dăm drumul. Nu vreau să mărșăluiască paradele de gay pe străzile orașului meu în haine subțiate de imoralitate și prost gust, la fel cum nu vreau ca în țara în care trăiesc modelul feminin să fie reprezentat de niște păpuși gonflabile care apar la televizor. Sau mai rau, femei „deștepte”, căsătorite cu cine trebuie, care au furat cât au putut și apoi s-au „autoexilat”.

Apropo, să le trăiască fetița, poate că acolo în Costa Rica cea mică va învăța că nu e ok să furi, chiar dacă asta fac toți cei din jurul tau. Revenind la referendum, știti ce fac homosexualii din România de azi, atunci când vor să aibă un copil? Se căsătoresc FICTIV cu femei și apoi fac sau adoptă copii. Cei care sunt cu adevărat oameni, inainte de a fi homosexuali, în mod cert se descurcă bine ca parinți. Ceea ce vor face și în viitor, cel mai probabil. Cu toate acestea, am o veste bună: există studii care demonstrează că a crește într-o familie LGBT nu e cu nimic diferit față de o familie „tradițională”. Trecând peste toate polemicile, oare guvernanții actuali chiar asta îsi doresc? Să promoveze valorile „autentice” ale neamului românesc? Stiți cum e asta? E ca atunci când fetița merge de mână cu mama ei la cumpărături și cere din tot sufletelul ei o jucărie. Ochii ei mari se umplu de lacrimi. Și mama decide, nu îți cumpăr jucăria mult dorită. Apoi copilul îi explică, că de fapt ea nu își doreste o jucărie simplă, ci o jucărie educativă, cu ajutorul căreia va învăța mai usor cum să socotească, să citească, să traiască. Va avea autostrăzi, spitale, respect din partea guvernanților. Dar mama nu vrea să asculte, se face că nu aude și îi prezintă fetiței o bomboană frumoasă, doar-doar fetița va uita de jucărie. Nu vă multumiți cu bomboana!!! Acum e timpul să iesim în stradă! Cum e posibil să cheltuim atâtea milioane de euro pe un referendum de două zile, dar să nu folosim sistemul de monitorizare al voturilor? Cum naiba să îi lăsăm să ne învrăjbească în așa hal, doar pentru ca ei să testeze alegerile. Să se joace cu noi. Să își bată joc de noi. Să vă mai spun ceva: doar ambalajul este așa cum vi l-ați dorit. În interior veți găsi o bomboană amară. O bomboană care poate să ne coste viața. Cum? Se creează un precedent. Apoi decid că vor să interzică avorturile, prin referendum. Mai țineți minte sau ați auzit de decreței? Dar de sângele scurs de la toate avorturile provocate pe vremea comunismului prin metode barbare sau de la mamele care au murit de septicemie din cauza unor astfel de avorturi? Susțin avortul? Doar când este necesar! În schimb susțin că țara asta are nevoie de educație, de campanii de informare serioase prin toate colțurile țării. Că oamenii aceia care îl cunosc pe Măruță mai bine ca pe tatăl lor, să știe ce riscuri există atunci când faci sex neprotejat. Să folosească prezervativul. Să își dorească mai mult decât pâine și circ de la viață. Într-o societate atât de dezbinată, fraților, nu vă mulțumiți cu bombonică AMARĂ!

Sursa foto:http://streetwalkoflife.blogspot.com

Un articol de Viviana ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top