Actualitate

Reabilitarea străzilor din Cernavodă, direcție prioritară pentru primărie

Una dintre principalele direcții prioritare ale administrației publice locale a orașului Cernavodă este reabilitarea infrastructurii rutiere. Alături de educație și sănătate, îmbunătățirea stării drumurilor din localitate au primit fonduri importante în alocarea bugetară pe anul 2019 din partea consiliului local.

Primarul orașului, Liviu-Cristian Negoiță, a declarat pentru „Dezvăluiri” că în acest moment primăria Cernavodă are trei proceduri deschise privind reabilitarea unor drumuri.

„Suntem în procedură de implementare a proiectului de asfaltare și întreținere a 40 de străzi din interiorul orașului cu bani de la bugetul local. Aproximativ 10 milioane de lei au fost alocate în acest sens”, descrie edilul prima dintre cele finanțări pentru infrastructură.

Un alt proiect al administrației locale, care deja se află pe SEAP – Sistemul Electronic de Achiziții Publice (în etapa clarificărilor documentației), privește străzile Saint Sebastian, Energiei, Cazărmii, Călărași. Și pentru acest proiect au fost alocați 7 milioane de lei, bani de la bugetul local – capitolul investiții.

O a treia procedură aflată în implementare privește reabilitarea străzilor Medgidiei, Canalului și Drumul de Centură.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top