Actualitate

Rareș Bogdan spune că e Fake News, deși primii „italieni” au ajuns deja la hotel, în Mamaia

Campania anti Fake News i-a prins atât de tare pe oficialii români, încât nu ar recunoaște o informație adevărată nici dacă s-ar întâlni cu ea ziua în amiaza mare în, să zicem… stațiunea Mamaia. E și cazul europarlamentarului Rareș Bogdan, care a infirmat categoric pe Facebook informația conform căreia astăzi urma să ajungă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța primul avion cu români veniți din zona roșie a Italiei.

Îi oferim domnului Rareș Bogdan câteva imagini edificatoare cu primul lot de români, care a ajuns deja la Hotelul Flora din Mamaia.

Primii români din Italia, zona roșie, au ajuns la Mamaia

1500 de conaționali veniți din Italia vor fi cazați în carantină la hoteluri de pe litoral

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Sâmbătă, 21 martie 2020

 

Din informațiile noastre, românii vor continua să sosească și zilele următoare și vor fi duși în carantină la mai multe hoteluri din stațiunile de pe litoral.

INVAZIA: Iată unde vor fi carantinați românii din Italia, hoteluri de pe tot litoralul!

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top