Actualitate

RAJDP a turnat covor asfaltic între Peștera și Ivrinezu Mare

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (R.A.J.D.P.) Constanța a început lucrările de reabilitare a drumului județean 223B Peștera – Ivrinezu Mare.  Primarul comunei Peștera, Marius-Liviu Petre, a mulțumit președintelui Consiliului Județean Constanța pentru realizarea proiectului prin intermediul R.A.J.D.P.  

Cu sprijinul direct al președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Tutuianu, prin intermediul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (R.A.J.D.P.) Constanța, au început astăzi lucrările la reabilitarea Drumului Județean 223B dintre Peștera și Ivrinezu Mare, a transmis Marius-Liviu Petre.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top