Actualitate

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo – Cod Galben de vreme severă cu precipitații, sub formă de ploi urmate de ninsori viscolite, care vor conduce la formarea de polei sau ghețuș, și intensificări ale vântului de 55…65 km/h și temporar peste 70…80 km/h. Ca urmare a acestor atenționări, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 11 februarie 2021, ora 16.00 – 15 februarie 2021, ora 08.00.
Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.
Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt sfătuiți să dea dovadă de înţelegere, pentru că, spun reprezentanții RAJA S.A., se va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.
Totodată, RAJA face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la
sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor
situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul
societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top