Politic

PSD Tulcea: PNL a decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!

Reprezentanții PSD Tulcea acuză PNL, într-un comunicat de presă, că a distribuit pe criterii politice banii din fondul de urgență al Guvernului către administrațiile publice locale, astfel că primarii liberali au primit 83% din întreaga sumă.

În consecință, semnatarii comunicatului spun că se va depune plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern și că hotărârea de Guvern prin care s-au alocat acești bani va fi atacată și desființată.

Au alocat 83% din banii pentru administrația locală din Tulcea către 19 localități cu primari PNL, 15% se duc către 21 de primării PSD, iar restul de 2% către două primării Pro Romania și o primărie CRLR. Către 8 primării din județ s-au alocat ZERO lei.

Acum, când toate comunele și orașele au nevoie de bani, voi, disprețuitori și inconștienți dați la 3 comune PNL cât toate cele 27 conduse de PSD?

Nu vă crapă obrazul de nesimțire, domnilor Șișcu și Gudu, cu ce v-au greșit jumătate din tulceni să le dați o palmă după ce ați dat mâna cu ei și le-ați promis sprijin?

Voi, oameni mici ce conduceți vremelnic PNL, nu meritați decât dispreț!

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort politic, în funcție!

Le spunem clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!

Fără un minim sprijin nu se mai poate asigura nici măcar plata facturii la energie electrică, în condițiile scumpirilor masive. De căldură nici nu mai poate fi vorba. Vor rămâne școli în întuneric și frig, spitale, dispensare, creșe, grădinițe! Guvernarea de dreapta a readus realitatea hidoasă a regimului ceaușist!”, se arată în comunicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top