Politic

PSD Constanța îi dă replica lui Huțucă: CJ a sprijinit toate primăriile, indiferent de culoarea politică

PSD Constanța sancționează printr-un comunicat de presă un mesaj al președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă, acuzându-l pe acesta din urmă că folosește un limbaj suburban și că nu recunoaște faptul că președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, a sprijinit în mod echitabil dezvoltarea localităților, indiferent de partidul din care fac parte primarii lor.

„Cea mai recentă ieșire publică a actualului lider PNL Constanța (că restul au fost deja epurați politic, prin lupte interne) arată că opoziția locală se aliniază cu imunda opoziție de la nivel central. Și atinge nu <pragul critic al deznădejdii>, ci pragul cel mai de jos al exprimării și <luptei> politice.
După trei ani, administrația județului Constanța – cu un Consiliu Județean condus de un președinte PSD și doi vicepreședinți, din alte partide – a dovedit că nu a ținut cont de culori politice, în sprijinirea dezvoltării localităților din teritoriu. Eventualul succes al primarilor PNL și de la alte formațiuni politice este și succesul dorit și scontat al conducerii CJC, care a muncit cu ei, împreună, în acești ani și a făcut dovada competenței. Exprimările suburbane ale liderului liberal Huțucă descalifică și jignesc inclusiv munca tuturor colegilor săi din județ, pe care conducerea PSD Constanța nu își permite să-i catalogheze drept aflați în „debaraua” acestui personaj, reprezentativ mai degrabă pentru fruntașii PDL care conduc în prezent, în fapt, Partidul Național Liberal.
PSD Constanța a salutat și evidențiat, acolo unde a fost cazul, rezultatele bune ale tuturor primarilor din județ, fără deosebire, iar acest gest de normalitate e catalogat de PNL Constanța drept o slăbiciune, în loc să fie primit ca un gest de corectitudine. Însă mahalaua verbală suburbană în care se scaldă de multă vreme liderii liberali nu le mai permite să observe nici reușitele propriilor primari, fără a adăuga imediat injurii la adresa adversarilor politici. Sunt aceeași care își doresc să preia guvernarea de la un partid care a câștigat alegerile democratic. Și, probabil, să-i trateze pe toți cetățenii pe care vor să-i trimită acasă, prin desființări de locuri de muncă, la fel de jignitor, fără să facă deosebire, în funcție de simpatiile lor politice”, a transmis PSD Constanța printr-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt Radu Babuș.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top